Lexus LX 570 strengthens its popularity in the UAE with a new Signature model

Local🕔 24 September 2017

Keeping its promise of ‘Experience Amazing’, Lexus, exclusively distributed by Al-Futtaim Motors in the UAE, launched the 2018 LX 570 Signature luxury SUV that comes with numerous interior and exterior upgrades, adding further accents to its already stronger, grander and finer look.

Available in limited quantities, the Lexus LX 570 Signature exhibits a host of exclusive add-ons, including a new front Spindle grille, new front bumper spoiler, black door mirror cover, darker door molding and rear bumper diffuser for enhanced aerodynamic performance.

لكزس LX 570 تعزز شعبيتها في دولة الإمارات العربية المتحدة بطراز Signature المميز حافظت لكزس، الموزعة حصرياً من شركة الفطيم للسيارات في دولة الإمارات العربية المتحدة، على وعد "التجربة الرائعة" بإطلاق LX 570 Signature لعام 2018، السيارة الرياضية المتعددة الاستخدامات الفاخرة، والتي تأتي مع تحسينات عديدة على التصميم الخارجي والداخلي، مما يضفي المزيد من القوة والفخامة على مظهرها الجبار. وتتمتع لكزس LX 570 Signature، والمتوفرة بأعداد محدودة فقط، بجملة من الإضافات الحصرية، ومنها شبك مغزليأمامي حصري جديد، ومصد أمامي جديد وجزء سفلي قاتم للباب وغطاء أسود للمرآة، وجناح توزيع الهواء مثبت على المصد الخلفي من شأنه أن يحسن أداء الديناميكية الهوائية. <<TODO: Describe this image.>>

Local🕔 24 September 2017

Latest Articles

  • No articles available

Tag Cloud